dilluns, 29 de març del 2021

GRANS I PETITS MOMENTS

 Hola famílies! Ja hem arribat al final del trimestre i m'agradaria compartir amb vosaltres fotografies d'algunes de les activitats que hem anat fent durant aquests mesos. Espero que us agradin i que aprofiteu aquests dies per veure-les plegats.Cliqueu a sobre i podreu veure-les totes!

Aquí teniu algunes fotografies de les últimes activitats que vam fer acabant el projecte dels "bolets".  

Hem iniciat un treball de matemàtica manipulativa treballant les simetries. Si cliqueu podreu veure algunes de les activitats que hem fet fins ara i que anirem completant.
 
Mireu que bé s'ho passen a l'aula de psicomotricitat, fent activitats de moviment, d'expressió corporal, d'ombres...

També treballem la imaginació i la creativitat a través de diferents activitats plàstiques. Els infants han creat escenes d'hivern, hem dibuixat del natural mimosa,hem creat mosaics...

Seguint amb el món de l'art, aquí teniu les fotos de la visita al Caixa Fòrum per veure l'exposició: "Poètiques de l'emoció".També vam fer un taller amb figures geomètriques a partir de l'obra de Rosa Brun.

I aquí teniu un ventall de diferents activitats que hem anat fent: jocs de matemàtica manipulativa, jocs de llenguatge verbal(sopa de lletres, noms amb plastilina...), joc en els racons, quina musical...
 

I per acabar podreu veure que bé s'ho van passar l'últim dia fent una gimcana pel pati buscant ous de Pasqua. Cada equip de recerca tenia un mapa del pati on hi havien assenyalats els diferents punts on havien de buscar. Després a la classe van dibuixar el seu propi mapa.

Passeu unes bones vacances de Pasqua!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog