diumenge, 25 d’abril del 2021

CELEBREM SANT JORDI!

Hola famílies! Ens agradaria compartir amb vosaltres algunes de les activitats que hem fet al llarg d'aquesta setmana. Ha estat una setmana molt especial, plena de sorpreses, i jocs i hem gaudit al màxim.

Tot seguit us les explicarem.Vam començar la setmana anant a veure la representació de "The Goldilocks and the three bears", per part dels alumnes de Cicle Mitjà de l'escola. També vam anar al Teatre Municipal a veure l'obra "Menuda". Ens han visitat algunes famílies per explicar-nos contes, en David ens va explicar el conte de la "Tortuga Ramona" i la Laia ens va explicar "La princesa rebel". La propera setmana ens visitaran més famílies i compartirem les fotos en aquesta entrada. Ja en tenim moltes ganes!

També hem jugat a l'aula de psicomotricitat construint castells i deixant volar la imaginació, convertint-nos en princeses, cavallers, dracs... A l'aula hem fet una petita exposició de personatges i elements de la llegenda amb plastilina, i vam acabar la setmana fent una gimcana pel pati, buscant els personatges de Sant Jordi. Ah! i hem fet un llibre d'endevinalles que hem creat entre tots els nens/es d'Infantil.

Ja veieu que ha estat una setmana GENIAL!!!


 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Cercar en aquest blog